Switch är Nintendos banbrytande hybridkonsol, vilket ger dig det bästa av konsol världen i ett bekvämt paket. Det är det första spelsystemet där du kan börja spela ett spel på storskärmen i ditt vardagsrum, koppla sedan konsolen från tv’n och fortsätt spela på bussen eller tåget eller någon annanstans tills batteriet tar slut. Allt detta tack vare en otroligt smart och mångsidig design. Konsolen i sig är en 6,2-tums surfplatta som pluggas in i en HDMI / USB-C-docka. De två avtagbara Joy-Con kontrollerna kopplas in i surfplattan när du är på resande fot, men arbetar via Bluetooth när du inte är det. Medan det inte kan matcha PS4 eller Xbox One i grafik hästkrafter och än mindre. Xbox One X eller PS4 Pro. Dock är Nintendos switch grafik imponerande nog och det är som alltid framförallt spelen själva som Nintendo skapar som är höjdpunkten då de är en sann glädje att spela dem.

Så Varför köpa Nintendo Switch till ett lägre pris?

Microsoft och Sony har den mer kraftfulla hårdvaran men med switchen försöker Nintendo inte konkurrera om grafik. De levererar istället fantastiska nya upplevelser som också fungerar i dina händer medan du är på resande fot som de gör på en tv skärm hemma. För att kunna dra nytta av en rabatt när du köper detta spel kan du googla “rabattkod cdon 10 %” och välja en rabattkod som du sedan lägger in i kassan om du väljer att handla hos denna ehandlare. Där de större och mer avancerade hemma konsolerna kräver att du hittar tid för dem och deras tungviktiga slagkraftiga spel, så passar Switchen in i ditt livs fullspäckade schema fullt med andra viktiga åtaganden. Det är en smartare och mer användarvänlig spelmaskin som du kan hämta och spela när du får möjlighet. Är du ett fan av super Mario eller har du eller din familj ännu inte upptäckt en av spelvärldens mest välkända ikoner så bör du genast prova och har du nu bestämt dig för att köpa en nintendo switch så slå då samtidigt till och skaffa ett riktigt bra spel till som är roligt för och passar hela familjen oavsett ålder, spel skicklighet och lek runt i Mario’s fantastiska magiska värld.

Köp spelet Super Mario Odyssey med hjälp av en rabattkod från cdon!

Super Mario Odyssey – ett färgstarkt och sprakande spel till rabatterat pris

Super Mario Odyssey börjar med att prinsessan Peach kidnappas av Bowser (ännu en gång). Den här gången planerar han ett bröllop och Peach är den tilltänkta bruden. Mario kommer självklart inte att låta detta stå oemotsagt, så han jagar efter dem, men tyvärr lyckas  Bowser inte bara besegra Mario utan undkommer dessutom. Mario befinner sig nu i det mystiska Hat Kingdom, fyllt med självmedvetna hattar. En av hattarna, Cappy, är särskilt intresserad av att hjälpa Mario eftersom Bowser också kidnappade Tiara, en annan invånare i Cap Kingdom. Så, med ett gammalt skepp som drivs av Moons”mån energi” (SMOs version av Stars”stjärnor”), förbereder de sig så för att resa runt världen i strävan efter att finna och besegra Bowser. Under hela deras resa börjar de så få en bild av och kartlägga exakt vad Bowsers planerar. Han kommer till kungariket så att han kan stjäla dyrbarheter för att bröllopet ska bli så spektakulärt som möjligt. Såsom en vacker klänning från sjöriket, eller en tårta från Snow Kingdom. Säg vad du vill om Bowser, men åtminstone sparar han inte några utgifter för att ställa till med det mest extravaganta bröllopet någonsin.

Sammanfattning av upplevelsen att spela Super Mario Odyssey

Super Mario Odyssey är väldigt kul, och det är också mycket tilltalande. Odyssey är ett otroligt förlåtande spel; det finns inga liv att förlora, så om du dör, förlorar du bara några mynt, som används för att köpa Moons men också olika kläder till Mario så att han kan se ut som en läkare eller upptäcktsresande. Några knepiga boss strider finns det naturligtvis genom spelets kampanj (som tar lite över 20 timmar att slutföra) och är inte särskilt svårt om du tidigare spelat en 3D Super Mario. Med detta sagt så betyder inte det att spelet inte är utmanande, men de flesta av de svåra delarna kan du välja om du vill prova dig på eller inte. I huvudsak kan du välja din egen svårighet genom att spela på det sätt som känns mest bekvämt för dig genom att undvika vissa utmaningar och områden i världen. Så älskar du att leta efter hemligheter och dolda skatter så kan du utmana dig själv eller enbart leka runt med Mario’s nya och underhållande förmågor. Det är ett testamente till den underbara kreativiteten bakom Odyssey, att du även regelbundet stöter på saker du tidigare inte sett, även efter att ha tittat på spelets slutscen och spelat i mer än 24 timmar. (Spelet öppnas väsentligt efter att du har slutfört berättelsen.) Det finns mynt och månar att samla. Det finns många ögonblick i Odyssey där det inte nödvändigtvis ser ut som ett Mario spel, men mer som att den välkände rörmokaren har transporterats till något annan virtuell rike. Men det känns alltid som Mario då spelet aldrig slutar att överraska dig.